PÅMELDING TIL VÅRSEMESTERET 2018 ER ÅPENT!

Da er påmelding til vårens semester åpnet. Se "oppskrift" under. Her melder du deg/ditt barn inn også som meldem i foreningen. IKKE benytt link som er på høyre side av denne nettsiden. Kontakt kontoret ved spørsmål - adm@askerturn.no

2017-12-19
MonicaPfeuti

Påmelding til vår semesteret er åpnet!

Ber om at all informasjon leses gjennom FØR påmelding til kurs starter:

 

Alle nye og gamle medlemmer må melde seg på til vårens partier.  Dette gjelder alle de åpne kursene på gymlek med foreldre 2 – 4 år, barneturn 4 – 5 år, 1 – 4 klasse idrettens grunnstige, GymX aerobic, GymX gla`trim, RG perler, RG prinsesser, RG for alle, RG Mini – rekrutt I og II, RG rekrutt, turn for alle, aspirant, apparatturn mini rekrutt, rekrutt, bounce og troppsturn. Påmeldingen er bindende.

 

Det du gjør:

Benytt deg av vedlagte link:

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=240     

Gå inn på «meld deg på» og fyll ut nødvendig informasjon. Når det er gjort, vil du få tilsendt et brukernavn og passord fra en nettadresse «ditt lokale lag» no reply.. Når du da har fått tilsendt brukernavn og passord kan man foreta påmelding til parti i feltet «partipåmelding».

 

For deg med konkurranselisens for 2017 (du er allerede regisrert som bruker i MySoft):

Dersom du allerede er medlem og det gjelder for alle som har konkurranselisens for 2017 skal man ikke registrere opplysningen på nytt, men klikke på «logg inn» og velge partipåmelding.

Benytt deg av følgende link:

https://arrangement.gymogturn.no/Account/Login.aspx

Brukernavnet er medlemsnummeret dere fikk ved innmelding, og dette skal være tilsendt på mail til den enkelte fra kl. 14.00 i dag – 19.12.2017.

 

 

10. januar 2018 vil du motta faktura på din epost med både medlemskontingent og treningsavgift for det partiet man har valgt.

 

For gymnaster på konkurransepartiene vil vi i administrasjonen knytte medlemmene til aktuelt parti.

 

Kontakt kontoret på e-psot adresse adm@askerturn.no eller telefon 66791966

 

Vi ønsker alle velkommen til et nytt semester hos oss i Asker Turnforening.