Meny

Kalender

Oktober
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for √łyeblikket

Om treningstilbud i ATF

 

Asker Turnforening har tilbud til deg enten du er barn, ungdom, voksen eller litt mer voksen.
Asker Turnforening har mange dyktige trenere som alle ønsker å gi deg en god treningsopplevelse.

De ulike tilbudene finner du under fanen til Apparatturn, Gymnastikk og Turn, Troppsturn eller GymX Voksne i menylinjen.

 

VÅRT TRENINGSTILBUD

 

Apparatturn

Apparatturn er en av de meste spennende og utfordrende idrettene som praktiseres i Norge i dag. Det krever, styrke, utholdenhet, og dristighet. Treningen gir unik kroppskontroll, smidighet og styrke og danner grunnlag for nærmest alle andre idretter. Turn passer for alle og de aller fleste begynner på turn uten å ha noen bakgrunn fra annen idrett.

Gymnastikk og Turn

Gym/trim har tilbud for store og små. Et bredt tilbud for alle aldre. Her legges det vekt på allsidig trening i form av lek, styrke og bevegelighetstrening

Rytmisk Gymnastikk

Rytmisk Gymnastikk er en gren for jenter. Man bruker småredskaper som tau, ring, ball, køller og vimpel. Kroppsbeherskelse og smidighet er blant det vi trener mye på. Vi har Norges beste utøvere i denne grenen, men også treningstilbud for de som ønsker å trene litt.

Troppsturn

Troppsturn er den raskest voksende turnidretten i Norge, og flere og flere får interesse for Troppsturn. Troppsturn er en lagidrett der en trener i apparatene tumbling, trampett og frittstående.

GymX Voksne

 

Asker Turnforening ønsker deg velkommen!